Aktuelt

Mobiloperatører for bedrift 2022 - hvordan velge riktig?

Det er ingen tvil om at det er mye å ta i betraktning når man skal velge mellom å bli der man er, eller å bytte leverandør. Hva er din bedrift best tjent med? Hvem kan levere tilpasset deres behov? Hva er en konkurransedyktig pris, og hvilke betingelser bør avtalen inneholde?

Bli medeier i Adite?

Stadig flere privatpersoner investerer i unoterte aksjer. Arild Hustad er profesjonell investor som anbefaler å investere i selskaper du har klokkertro på. Selv har han tro på Adite.

KUNDECASE: Lilleakerbyen

Adite har bistått bedrifter med større utviklingsprosjekter. Blant annet har vi bistått Mustad Eiendom i sitt store utviklingsprosjekt Lilleakerbyen

KUNDECASE: OBOS

Adite har bistått OBOS med anbudsprosesser innenfor mobiltelefonitjenester for både Sverige og Norge.

KUNDECASE: Nobina

Gjennom en effektiv innkjøpsprosess sikret vi at Nobina endte opp med en skreddersydd teknisk løsning til best mulig pris.

2021 - Trendene innenfor telekom

2021 nærmer seg slutten, og tiden er inne for å reflektere på året som har vært.

KUNDECASE: Fra IP-telefoni til ren mobilløsning

Adite's kunder har forskjellige behov, og for FJUZ var dette behovet og fase ut gammel IP-telefoni og gå over til en ren mobilløsning.

Bli trainee i Adite

Ønsker du en kick-start på karrieren og er klar for nye og spennende utfordringer? Det kan traineeprogrammet hos Adite bidra med.

Tale i Teams – hvilke muligheter gir det?

I denne artikkelen tar vi for oss fordelene og ulempene ved å ta i bruk Tale i Teams, en populær versjon av ip-telefoni.