Adite logo

Bli trainee i Adite

Ønsker du en kick-start på karrieren og er klar for nye og spennende utfordringer? Det kan traineeprogrammet hos Adite bidra med.

Vi i Adite har spesialisert oss på rådgivning og konsulentvirksomhet innenfor mobil og IT-løsninger rettet mot bedriftsmarkedet. Vi er i ferd med å bygge opp Norges mest kompetente rådgivningsselskap innenfor en bransje som er i stadig utvikling, der behovene til bedriftene endrer seg kontinuerlig. Vår jobb er å bistå bedrifter med å skaffe de beste løsningene og -betingelsene basert på kundens krav og behov. Dette er et unikt ståsted i en etablert bransje og dette krever nytenking og stå-på-vilje.

Traineeprogrammet er spennende og utfordrende. Du får prøve deg på mye forskjellige oppgaver underveis og kan jobbe med det du liker best.

Richard Bolstad - Trainee
Adite team

I Adite har jeg fått muligheten til å involvere meg i selskapets strategiske prosesser. Det har vært veldig gøy å se hvor mye som har skjedd i løpet av traineeprogrammet.

Sander Sutcu - Trainee

Traineeløpet

Traineeprogrammet hos Adite startet i 2018, og gjennomføres for fjerde år på rad i 2021. Som trainee hos oss vil du få utfordre deg på mange forskjellige arbeidsoppgaver. Du vil i løpet av ca 9 måneder bevege deg gjennom tre faser, hvor man i hver fase bygger på kompetansen samtidig som man introduseres til nye arbeidsoppgaver. Evalueringer underveis i programmet sikkerstiller at arbeidsoppgaver tilpasses etter evner og progresjon for å sikre at du lykkes i ditt løp.

For meg har traineeprogrammet gjort det mulig å teste hva jeg faktisk liker å jobbe med. Jeg har blitt bedre kjent med meg selv og mine styrker.

Solveig Hansen - Trainee

Adite kan tilby oppgaver og ansvar innenfor:

  • Prospektering av kunder, anskaffelse og oppfølging av kunder
  • Økonomiske analyser, forbruksanalyser og behovsanalyser
  • Rådgivning
  • Prosjektledelse og leveranse
  • Forretningsutvikling

Traineeprogrammet har gitt meg muligheten til å vokse og forme en rolle som er skreddersydd til mine interesser og ferdigheter. 

Victoria Noel Bjorvatn - Trainee

Kontakt oss