Spennende karriere-muligheter i et innovativt konsulentselskap

I Adite bygger vi opp et av Norges mest kompetente rådgivningsselskap innenfor telekom- og IT rettet mot bedriftsmarkedet. Vi har spennende muligheter for deg som ønsker å utvikle deg innenfor innovasjon, utvikling og salg.

Heltid - Account Manager

Adite søker nye selgere til vårt salgsteam: Vi er i sterk vekst og salgsavdelingen skal styrke kapasiteten. I stillingen vil du fungere som rådgiver, selger og prosjektleder med ansvar for mellomstore og store kunder.

Deltid - Salgskonsulent

Ønsker du en karriere innen salg? Trives du med å snakke med mennesker og bidra til et godt arbeidsmiljø hvor innsats og suksess verdsettes? Er du en pådriver som jobber like godt hjemmefra som fra kontoret? Da kan du være riktig kandidat for oss. Vi ser etter en deltidsansatt i rollen som møtebooker. Riktig kandidat får muligheten til å være med på å utvikle Adite i en ny og viktig satsning.

Heltid - Trainee

Ønsker du å jobbe i et ambisiøst og innovativt konsulentselskap? Har du en iboende lidenskap for utvikling og suksess? Trigges du av stadig utvikling og læring? Da er dette jobben for deg!

Heltid - Senior Rådgiver / Prosjektleder

Har du erfaring fra IT eller telekom-bransjen med lidenskap for å finne de riktige løsningene for kundene? Trives du i skjæringspunktet mellom teknologi og business? Da er dette stillingen for deg!

Send oss en åpen søknad!

    No Fluent Forms Found