Adite logo

Hvorfor velge Adite?

Adite ble stiftet i 2014 av Jon Ivar Bjørtomt, og går nå inn i sitt syvende år. Adite ble etablert for å la leverandørene konkurrere mot hverandre om å gi bedrifter den beste mobilavtalen, og har i etterkant beveget seg inn i datakommunikasjonsbransjen i tillegg. Vi er Norges eneste uavhengige rådgiver som spesialiseres seg på det området vi gjør. Vi tilbyr rådgivning, innkjøp og forvaltning av bedrifters data- og telekomavtaler, for å sikre at den alltid dekker bedriftens behov, samtidig som kostnadene holdes så lave som mulig.

 

Rådgivning. De fleste bedrifter er avhengig av data- og telekommunikasjon i variert grad, og det er derfor kritisk at dette fungerer optimalt. Samtidig vet vi at det er tidkrevende å holde seg oppdatert på hva som finnes i markedet, hva bedriften trenger, og ikke minst hva bedriften ikke trenger. Med vår markedsinnsikt vet vi hva som finnes, hvilke vilkår som er gjeldende og hvilke priser som er mulig å oppnå.

Innkjøp. En profesjonell innkjøpsjobb er tidkrevende, men det sikrer det beste resultatet. La Adite gjøre jobben for deg, slik at du kan dra nytte av bedre vilkår og priser snarest. Vi har gjort innkjøpsjobber for over 400 bedrifter, som har gitt oss en markedsinnsikt og forhandlingsmakt. Dette resulterer at vi klarer å oppnå storkundepriser på vegne av våre kunder.

Forvaltning. Mange setter pris på at andre kan håndtere avtalen på daglig basis. Med Adite Forvaltning får dere en personlig rådgiver hos oss, som kjenner deres bedrift og behov. Dere som kunde får tilgang på vår kompetanse og bistand med alt fra inn- og utporteringer av ansatte, endre talemelding og åpningstider på sentralbordet, hjelp til å få nytt SIM-kort når noen mister telefonen m.m. I tillegg gjør vi kvartalsvis optimaliseringer av deres telekomavtaler, for å sikre at dere har riktig abonnement og tilleggstjenester til enhver tid.

Har bedriften din en optimal avtale?
Ønsker du å undersøke potensiale i avtalene til din bedrift, ta kontakt med Adite, så gjør vi en uforpliktende og kostnadsfri analyse av dagens avtaler.


Kontakt oss