Adite logo

Bli medeier i Adite?

Stadig flere privatpersoner investerer i unoterte aksjer. Arild Hustad er profesjonell investor som anbefaler å investere i selskaper du har klokkertro på. Selv har han tro på Adite.

Derfor bør du investere i dette vekstselskapet

Å kjøpe aksjer i start- og vekstselskaper kan få stor gevinst dersom selskapet lykkes med sine planer. Et selskap som har lyktes til nå er Adite: En uavhengig rådgiver som sikrer at norske bedrifter får bedre og smartere avtaler og tjenester innenfor telefoni, bredbånd og IT. De har siden oppstart i 2014 hatt stor vekst, og gått i overskudd år etter år. Nå har selskapet inngått samarbeid med plattformen Folkeinvest, som gjør det mulig for folk flest å investere i dem. 

Spennende investeringsobjekt!

Arild Hustad er blant dem som har investert i Adite. Han er profesjonell investor og sitter også i selskapets styre. Han investerer aldri i unoterte aksjer uten å ha stor tro på både kompetansen i selskapet og personene bak.

– Jeg mener Adite tilbyr tjenester med et voksende behov. De er unike som rådgiverfirma innen telekom og IT-tjenester - ved at de sitter på samme side av forhandlingsbordet som kunden, svarer Hustad, på spørsmål om hvorfor han har tro på investering i nettopp Adite.

– I tillegg har selskapet en erfaren ledelse med lang merittliste på å utvikle, investere, bygge og selge selskaper innen nevnte tjenester.

Investering i unoterte aksjer innebærer høy risiko. Du kan potensielt oppnå høy avkastning – men også risikere å tape hele beløpet du har investert. Sett deg nøye inn i betingelsene og i informasjonen om firmaet du ønsker å investere i.

Selskap i stor vekst

Jon Ivar Bjørtomt er daglig leder i Adite. Med selskapets unike posisjon i markedet har også han stor tro på vekst og verdiutvikling

– Det korte svaret på hvorfor vi har lyktes er at vi er de eneste som tilbyr å sitte på samme side av forhandlingsbordet som kunden. Vi sikrer at kunder til enhver tid har de beste og mest kostnadsoptimale telekom og IT-løsninger, tilpasset deres behov, forklarer han.

– Beviset på at vi har lyktes ligger i at 9 av 10 kunder bruker våre tjenester flere ganger.

Jon Ivar Bjørtomt

Vår markedsinnsikt og kompetanse bunner ut i en stor kunnskapsdatabase basert på over 500 innkjøpsprosesser, samt forvaltning av over 20.000 mobilabonnement hos alle norske mobiloperatører. Blant våre viktigste kunder er Mesta, Elkem, Obos, Hurtigruten og Entra Eiendom.

DETTE ER ADITE

Vil omsette for 128 millioner i 2025 - satser stort på IT-tjenester

Adite omsatte i fjor for 15 190 000 kr. I år har selskapet satt mål om å nå 28 millioner kroner, og i 2025 - 128 millioner kroner. For å nå målet satses det nå stort på IT-tjenester. – Det nye satsingsområdet innen IT-tjenester vil bety stor merverdi for bedriftene, og skape uendelige vekstmuligheter for Adite i årene som kommer, forteller Bjørtomt. Satsingen innenfor IT gjør også at selskapet må rekruttere flere. Videre ønsker Adite å videreutvikle Adite Intel-plattformen: En plattform hvor kunden får full oversikt over dagens løsninger, med benchmark over vilkår og priser. Dette hjelper også kunden å forbedre dagens løsning. Det er ingen tvil om at Adite vil drive vekst og verdiutvikling fremover, og deler av kapitalinnhentingen vil komme fra investorer gjennom folkeinvest.no.

– Dette er en gyllen mulighet for de som vurderer å investere i denne type bedrifter, samt bli medeier i Adites fremtidige vekst og verdiutvikling. Det er nå toget forlater perrongen, avslutter Bjørtomt.

Kontakt oss