Vi er markedets eneste uavhengige rådgiver innen telekom- og IT

Adite ble etablert i 2014 med mål om å skape mer konkurranse i det norske bedriftsmarkedet for telekom- og IT. I rollen som en uavhengig rådgiver sikrer vi at mellomstore og store bedrifter får markedets beste avtaler og tjenester.

Vi sitter på kundenes side av forhandlingsbordet og tilbyr: 

• Behovsanalyse
• Innhenting av tilbud fra mobiloperatører og IT-leverandører
• Beslutningsunderlag og implementering 
• Forvaltning av kundeforholdet og avtalens innhold.

Strategiske innkjøp er omfattende og tidkrevende. Det kan være vanskelig for bedrifter å navigere markedet og vite hva som til enhver tid er en god avtale. Adite bistår som en rådgivende tredjepart, helt uavhengig av leverandører.

Vi har lang erfaring fra IT- og telekombransjen

Jon-Ivar Bjørtomt er daglig leder og har 20 års erfaring fra telekom. Han har vært direktør i Tele 2 Norge og konserndirektør for produkt og prosjekt i Ventelo. Jon-Ivar har tung kompetanse innenfor prosjektstyring, teknologiledelse, strategiutvikling og innkjøp.

Caroline Keller er partner og leder for telekom- rådgivning. Hun har master i finans og erfaring fra Telenor, Telia og Tele2. Hun har jobbet i Adite siden 2015 og har ledet over 200 innkjøpsprosesser innen mobilløsninger og IT.

Sander L Sutcu er forretningsutvikler og har lang erfaring med prosjektledelse og forretningsutvikling, blant annet fra Apple Singapore. Sander har master i international business fra Grenoble Ecole de Management.

Adite Intel – sikrer at kundene våre får best mulig avtale til best mulig pris

Med støtte fra Innovasjon Norge har vi utviklet en unik plattform som sammenlikner alle telekom- leverandører i Norge. Adite Intel er garantien for at våre kunder til enhver tid får de beste vilkårene og tjenestene innen telefoni. På denne plattformen kan vi overvåke eksisterende abonnement, vilkår og dekning. Plattformen gir oss en unik forhandlingsposisjon på vegne av våre kunder, overfor eksisterende og nye leverandører. I gjennomsnitt sparer våre kunder hele 46 prosent på å la oss håndtere innkjøpsprosessen. 

Ta kontakt med oss for kostnadsfri analyse eller for å avtale et møte.

Kundereferanser

KUNDECASE: Lilleakerbyen

Adite har bistått bedrifter med større utviklingsprosjekter. Blant annet har vi bistått Mustad Eiendom i sitt store utviklingsprosjekt Lilleakerbyen

KUNDECASE: OBOS

Adite har bistått OBOS med anbudsprosesser innenfor mobiltelefonitjenester for både Sverige og Norge.

KUNDECASE: Nobina

Gjennom en effektiv innkjøpsprosess sikret vi at Nobina endte opp med en skreddersydd teknisk løsning til best mulig pris.