Adite logo

KUNDECASE: Fra IP-telefoni til ren mobilløsning

FJUZ jobber med kommunikasjon og reklame for både små og store kunder. De hjelper sine kunder med å realisere sitt bilde utad, gjennom god kommunikasjon og reklame, som er relevant og verdifull for deres kunde.

Kommunikasjon er altså et essensielt aspekt ved deres arbeid, og da er det viktig at telefonløsningen til FJUZ er feilfri, slik at de ansatte kan nå hverandre og sine kunder til enhver tid.

Adite’s kunder har forskjellige behov, og for FJUZ var dette behovet å fase ut gammel IP-telefoni og gå over til en ren mobilløsning.

Når vi startet prosessen, hadde Fjuz en blanding av bordtelefoner og mobiltelefoner. Det ble etter hvert tungvint å drifte to systemer og valget falt på en ren mobilløsning.

For en kunde som har vært hos èn og samme leverandør i mange år oppsto det usikkerhet rundt valg av teknologi og løsning samt hvem som kunne levere tjenesten de trengte.

Det er mange ting å tenke på, og vi er glade for å ha en samarbeidspartner. Det ville vært en bratt læringskurve hvis vi hadde valgt å kjøre en slik prosess alene.

Jan Thore Nalum – Leder produksjon og design hos FJUZ


Adite gjennomførte en behovsavklaring i tillegg til økonomi- og forbruksanalyser før vi igangsatte anbudskonkurransen. Målet med prosessen var som nevnt å modernisere telefoniløsningen, samtidig som de fikk et velfungerende og intuitivt mobilt sentralbord. Disse kravene gjorde at flere leverandører deltok i anbudskonkurransen.

Kunden valgte å bytte leverandør, og gå over til Nortel som sin nye mobilleverandør. Til tross for å ha brukt en forhandler de siste årene, kan FJUZ i dag si seg fornøyd med en økonomisk besparelse på over 53% samtidig som de har fått en mer moderne og sømløs kommunikasjonsløsning. Adite tok seg av byttejobben som resulterte i minst mulig nedetid og koordinering fra FJUZ sin side.

Det gode resultatet ga mersmak for FJUZ, og de innså verdien i å ha en 100% leverandøruavhengig tredjepart til å forvalte avtalen. Adite har derfor tatt på seg dette ansvaret, og vi sørger for at avtalen alltid er så god som den kan være, og følger med at abonnementene har det de trenger til enhver tid.

Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet. Det er trygt og enkelt å bruke dere i stedet for å kommunisere direkte med de store selskapene.

Mari Lundeberg – Administrativ leder hos FJUZ

Adite ønsker å takke for tillitten, vi gleder oss masse til veien videre og vårt videre samarbeid.

Kontakt oss