Adite logo

Salgstrainee

Vi søker ambisiøs kollega til innovativt konsulentselskap

Arbeidsgiver: Adite AS
Stillingstittel: Trainee
Frist: Løpende
Ansettelsesform: Fast
Oppstart: 1. september
Arbeidssted: Oslo

Ønsker du en karriere innenfor salgsyrket? Har du stolthet i jobben du gjør? Har du drivkraft og ønsker en variert arbeidshverdag med mye læring? Da er dette jobben for deg!

Om Adite

Adite består av et team på 8 unge og engasjerte personer som har en lidenskap for at våre kunder skal ha optimal tele- og datakomløsning. Vi er uavhengige spesialister innenfor tele- og datakom og fortsetter vårt ambisiøse prosjekt med å bygge Norges ledende konsulentvirksomhet innenfor bransjen. Vårt hovedoppdrag er å bistå våre bedriftskunder med å finne den riktige operatøren og løsningen, basert på deres krav og behov. Dette er et unikt ståsted i en etablert bransje som krever nytenking og stå-på-vilje.

Vi søker nå etter nye traineer for å fortsette utviklingen og veksten i selskapet. Som trainee vil du få opplæring i alle de meste essensielle elementene innenfor salg, i tillegg til en spisskompetanse innenfor tele- og datakom.

Trainee-programmet

Trainee-programmet har en varighet på ca. 8-9 måneder med evalueringer underveis for å sikre at du lykkes, og som tilpasses dine evner og din progresjon. Etter trainee-programmet vil det være mange muligheter for den rette kandidaten. Adite kan tilby oppgaver og ansvar innenfor møtebooking, salg, rådgivning, prosjektledelse, forretningsutvikling, ledelse og markedsføring.

Du får ansvaret for:

Vi søker deg som trigges av salg og utvikling og som har stolthet i dine arbeidsoppgaver. I tillegg må du evne å se både kortsiktige og langsiktige mål.

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner:

Viktige egenskaper:

Vi tilbyr:

Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med ulrikke@adite.no eller ring 21 38 11 11 –Søknad og CV sendes til soknad@adite.no -  vi ser frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Adite ble etablert i 2014. Vi har en visjon om å utfordre telekom-bransjen og slik bistå våre bedriftskunder i å skaffe den optimale telekom-avtalen basert på deres krav og behov. Siden den gang har Adite opplevd god vekst, både med tanke på kunder og kolleger. For å fortsette utviklingen søker vi stadig etter nye talenter som kan bidra til å bringe Adite fremover.

Kontakt oss