Adite logo

Lisensforvaltning

Vi er her for å hjelpe deg med å optimalisere Microsoft-lisensene dine og redusere kostnadene dine. Vårt team vil veilede deg gjennom alle trinnene i prosessen og sikre at du får mest mulig ut av lisensene dine.

Vårt mål er å hjelpe bedrifter med å finne de beste løsningene for deres unike behov, sikre kontroll og oversikt, og gi en kunde en trygghet på at de til enhver tid har konkurransedyktige priser.

 

 

Lisensforvaltningstjenesten til Adite vil gi deg følgende fordeler:

 

 

  • Kostnadsreduksjon - Adite gir bedriften tilgang til konkurransedyktige lisenspriser.
  • Lisensoptimalisering - Våre eksperter optimaliserer ved å eliminere unødvendige lisenser, konsolidere lisenser eller bytte til mer kostnadseffektive alternativer.
  • Bedre lisensstyring - Adite hjelper deg med å få bedre kontroll over lisensene dine og sikre at de brukes effektivt. Dette kan omfatte bedre oversikt over hvilke lisenser som brukes av hvem, når lisensene utløper og hvilke oppdateringer som er tilgjengelige.
  • Lisensadministrasjon - Vi tar oss av all administrasjon av lisenser, inkludert lisensinnkjøp, utløpsvarsler og rapportering.
  • Støtte - Vårt rådgiverteam er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha, og bistå kunde ved eventuelle revisjoner.

 

 

Ved å bruke vår tjeneste kan du være sikker på at du får mest mulig ut av Microsoft-lisensene dine. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg!

 

 

 

 

Adites unike posisjon

Siden oppstart i 2014. Har Adite kontinuerlig jobbet for at mellomstore og store bedrifter har markedets beste avtaler og tjenester. Adite sitter alltid på kundens side og jobber målrettet mot å navigere og anbefale riktig løsningsforslag basert på markedssituasjonen.

Hva betyr det for kunden?

 

IT-markedet endrer seg kontinuerlig og det kan være vanskelig å holde oversikten. Med Adite på sin side kan kunden kan føle seg trygg på at de til enhver tid har konkurransedyktig løsninger og betingelser.

Hva slags betydning har dette for Lisensforvaltningstjenesten?

Adite posisjonerer seg slik at de vil være tjent med å kontinuerlig jobbe for å skaffe den beste lisensløsningen, og å forvalte og administrere lisensporteføljen. Adite vil eksempelvis være tjent med å redusere lisensprisen til kunden.

Ved å bruke vår tjeneste kan du være sikker på at du får mest mulig ut av Microsoft-lisensene dine. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg!

Kontakt oss