Adite logo

Heltid - Trainee

Ønsker du å jobbe i et ambisiøst og innovativt konsulentselskap? Har du en iboende lidenskap for utvikling og suksess? Trigges du av stadig utvikling og læring? Ønsker du å lære deg salgsyrket? Da er dette jobben for deg!

Om Adite

Vi i Adite har spesialisert oss på rådgivning og konsulentvirksomhet innenfor mobil og IT-løsninger rettet mot bedriftsmarkedet. Vi er i ferd med å bygge opp Norges mest kompetente rådgivningsselskap innenfor en bransje som er i stadig utvikling, der behovene til bedriftene endrer seg kontinuerlig. Vår jobb er å bistå bedrifter med å skaffe de beste løsningene og -betingelsene basert på kundens krav og behov. Dette er et unikt ståsted i en etablert bransje og dette krever nytenking og stå-på-vilje.

Trainee-programmet

Trainee-programmet har en varighet på ca. 9 måneder med evalueringer underveis for å sikre at du lykkes, og tilpasses dine evner og din progresjon. Etter trainee-programmet er du sikret fast jobb i Adite med mange spennende muligheter for den rette kandidaten. Adite kan tilby oppgaver og ansvar innenfor salg, rådgivning, prosjektledelse, forretningsutvikling, ledelse og markedsføring.

I trainee-perioden får du grundig opplæring og kursing i mobil og IT-løsninger, noe som vil gi deg en unik kompetanse innenfor områdene. Du får ansvaret for å nå eget budsjett, bygge og videreutvikle egen kundeportefølje og komme i kontakt med sentrale beslutningstakere.

Vi søker deg som trives med innovasjon og utvikling, som har stolthet i dine arbeidsoppgaver og som evner å se både langsiktige og kortsiktige mål.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Viktige egenskaper:

Vi tilbyr:

Ved spørsmål om stillingen ring 413 19 385 eller send mail til jon-ivar@adite.no:

Arbeidsgiver: Adite AS

Stillingstittel: Trainee

Frist: 01.08.2021

Ansettelsesform: Fast

Kontakt oss