Senior Rådgiver / Prosjektleder

Hvis du har erfaring fra IT eller telekom-bransjen og har en lidenskap for å finne de riktige løsningene for kundene, og samtidig trives i skjæringspunktet mellom teknologi og business så er dette stillingen for deg!

Adite er i vekst og vi søker deg som er dyktig og engasjert, og som kan tre inn i rådgiverrollen for å bistå våre kunder med å finne de beste og mest lønnsomme telekomløsningene i bedriftsmarkedet. Vår jobb er å bistå bedrifter med å skaffe de beste løsningene og -betingelsene basert på kundens krav og behov. Dette er et unikt ståsted i en etablert bransje som krever nytenking og stå-på-vilje.

Som Senior rådgiver/Prosjektleder i Adite vil du jobbe operativt med flere av våre viktigste kunder. Våre oppdragsgivere er som oftest CTO, CPO eller CFO i selskaper med mellom 40 og 2000 ansatte. Oppdragene kan variere i kompleksitet, størrelse og varighet.

Arbeidsoppgaver

Kvalifikasjoner

Personlig egenskaper

Vi kan tilby

Dersom du ikke tilfredsstiller absolutt alle våre krav til kvalifikasjoner og bakgrunn, men likevel mener at dette er en stilling som du har riktig bakgrunn og kvalifikasjoner for, vil vi likevel oppfordre deg til å søke. For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med vår rådgiver Dag O. Eriksen i Raad Gruppen.

Trykk her for å søke på stillingen.

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Arbeidsgiver: Adite AS
Stillingstittel: Senior Rådgiver / Prosjektleder
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Fast
Tiltredelse: Snarest
SØK HER: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=234126331

Kontakt oss