Adite logo

Deltid - Salgskonsulent

Ønsker du en karriere i salg? Trives du å snakke med mennesker og bidra til et godt arbeidsmiljø hvor innsats og suksess verdsettes? Eller er du en pådriver som jobber like godt hjemmefra som fra kontoret? Da kan du være riktig kandidat for oss. Vi ser etter en deltidsansatt som møtebooker. Den rette får muligheten til å være med på å utvikle Adite i en ny viktig satsning.

Om Adite

Adite er et vekstselskap som består av et ungt og energisk team på 11 personer som søker kolleger til vår nye møtebookeravdeling. Vi er Norges ledende uavhengige rådgiver innenfor tele- og datakom, og skal nå utvide våre møtebookeravdeling både for intern og ekstern møtebooking.  

For å utvide teamet og utvikle selskapet søker vi nå etter engasjerte kolleger som skal bidra til økt møteaktivitet i selskapet. Du vil få grundig opplæring i prospektering og møtebooking, en egenskap som er essensiell i salgsyrket. Du vil både booke møter internt for Adite og ha prosjektlederansvar for egne kunder som du booker møter for.

Arbeidsoppgaver

Egenskaper og ferdigheter

Vi tilbyr:

Søknader til aktuelle kandidater blir behandlet fortløpende og ved spørsmål om stillingen ta kontakt med Lavik@osmb.no eller ring 41 24 88 47. CV og søknad kan sendes til soknad@adite.no – vi ser frem til å høre fra deg!

Stillingstittel: Salgskonsulent B2B
Frist: Snarest
Ansettelsesform: Deltid
Tiltredelse: Etter avtale

Kontakt oss