Tre kjappe spørsmål med Caroline Keller - Leder for Telekom

Hvordan vil du oppsummere året 2022 så langt?

Hektisk! Jeg ble mamma for første gang første juledag i 2021, og var derfor i permisjon i starten av året. Det fantastiske teamet i Adite klarte seg selvfølgelig helt strålende også i mitt fravær, og nådde budsjett for første halvår (woop!). Men jeg skal ikke lyve, det har vært fantastisk å komme tilbake i full jobb!

Kort tid etter at jeg kom tilbake for fullt flyttet vi inn nye flotte lokaler og har endelig fått Adite- logo på veggen! Det har skjedd mange viktige løft i Adite dette året. Jeg er stolt og ydmyk over at emisjonen gikk som den gjorde, som ga meg og min avdeling mulighet til å vokse. Vi har jo fått to nye tilskudd i telekom- teamet. Eivile og Tessi har bidratt med mye positiv energi, og nå er vi klare for å satse enda mer og å ta skikkelig fart inn i neste år!

Hvordan vil du beskrive arbeidsmiljøet i Adite?

Det har vært en fornøyelse å bli en så stor og fin gjeng i 2022, med totalt 13 nye kollegaer på tvers av avdelinger. Vi har et ungt og inspirerende miljø i Adite med mye farger på kontoret. Selv jobber undertegnede med å komme seg ut av komfort sonen med færre svarte buksedresser og mer farge! Ellers er vi jo en veldig kompetent gjeng som jobber i Adite, og miljøet er preget av et ønske om å levere gode resultater både individuelt, som team og for kundene våre.

Hvilke mål og forventninger har du for Telekom avdelingen til Adite i 2023? 

Vi ønsker naturligvis å nå ut til flere mellomstore og store bedrifter. Vi har opparbeidet oss en solid andel fornøyde kunder, og målet er å komme i kontakt med enda flere spennende bedrifter for å vise hvor mye de kan få ut av et samarbeid med Adite.

I avdelingen vår er målene at vi skal utvikle oss og å bli enda bedre. Ett konkret mål er selvfølgelig å knuse budsjettet! Vi jobber alltid med kompetanseheving, noe vi også skal fortsette med i året som kommer. Bla. er vi i gang med å bygge nye opplæringsverktøy for fremtidige rådgivere, og vi lærer mye bare av denne prosessen. Så er det jo også viktig at vi fortsetter å ha det gøy på jobb!

Jeg både håper og forventer at 2023 vil by på mange spennende utfordringer. Vi gleder oss, og vi er klar!

Kundemøte

Takk for praten Caroline!

Kontakt oss