Menneskene bak Adite

Ved inngangen av 2021 består Adite av 11 unike mennesker. For å skape et kreativt team med høy kompetanse, har vi en bred variasjon i bakgrunn fra utdannelse og arbeidserfaring. I dette innlegget ønsker vi å fremheve menneskene i Adite, som brenner for å hjelpe våre kunder.

Jon Ivar Bjørtomt

Jon Ivar Bjørtomt

Jon Ivar er daglig leder og har 20 års erfaring fra Telecom. Tidligere satt han i konsernledelsen i Ventelo med ansvaret for produktutvikling, og har også jobbet som produktdirektør i Axiti og Tele2. Før etableringen av Adite var han EVP for Tele2 Residential.

I Adite er han ansvarlig for alle ansatte, og deres utvikling. I tillegg jobber han blant annet med produktutvikling, strategi og salg for å nevne noe. Du kan si han har en fot i flere leirer, en mann med mye kapasitet, entusiasme og omsorg.

Caroline Keller

Caroline Keller

Caroline er partner og salgssjef, og har jobbet i Adite siden 2015. Hun har en bachelorgrad i økonomi og master i finans, og har erfaring fra leverandørsiden hos Telenor, Telia og Tele2.

Hun er leder for rådgivning og leveranse, og har erfaring fra flere større prosjekter med blant annet Obos og Elkem. Hun tar på seg rollen som Key Account Manager, prosjektleder, teknisk rådgiver, og er i tillegg ansvarlig for gjennomføring av innkjøpsprosessene.

Ulrikke Thomsen

Ulrikke Thomsen

Ulrikke har en bachelor i ledelse og organisasjonsutvikling, og fullfører nå sin master i Offentlig administrasjon og styring.  

Hun startet i Adite i 2016 som møtebooker med back office, og fikk i 2017 ansvaret for rekruttering. Hun sørger for all intern opplæring og har blant annet utviklet Adite`s traineeprogram som nå kjøres for tredje år på rad.

Petter Ødegaard

Petter Ødegaard

Petter har en bachelor i markedsføring og salgsledelse, og har erfaring fra ulike byråer. I tillegg har han erfaring fra NextGenTel som kundebehandler.

Han startet i Adite i 2018 som trainee, og har i etterkant jobbet som Account Manager. I tillegg er ansvarlig for alle kundehenvendelser som kommer inn.

Peder Wroldsen

Peder Wroldsen

Peder har bachelor i skipsfart og logistikk og en mastergrad i entreprenørskap og innovasjon. Han har erfaring innen salg og forretningsutvikling for start-ups.

Han ble en del av Adite i 2019 da han startet som trainee. Nå jobber han som Account Manager, med fokus på leveranse og rådgivning til våre kunder.

Lavik Joameri

Lavik Joameri

Lavik har en bachelor i internasjonal markedsføring, og har blant annet erfaring med markedsstrategi i Kina, og har over 6 års erfaring i HORECA-bransjen. Lavik ble en del av Adite i 2019, da han startet som Trainee.

I etterkant har han tatt på seg rollen som Account Manager, og er i tillegg intern coach og fagansvarlig for møtebooking.

Katarina Skallist

Katarina har en bachelorgrad i digital markedsføring, og studerer nå til sin mastergrad i informasjonssystemer. Hun har variert erfaring som selvstendig næringsdrivende og 6 år innen HORECA-bransjen.

På siden av studiene jobber Katarina deltid som markedskoordinator, og har vært en del av Adite siden mai 2020.

Trainee`s 2020

Sommeren 2020 ansatte Adite fire lovende trainee`s. Disse skal gjennom ni måneder bli kjent med de ulike aspektene ved rådgivende salg, bli kjent med hele kundereisen samt det administrative arbeidet som ligger bak. Vi gleder oss til å se hvilken retning de velger å ta i Adite.

Victoria Bjorvatn

Victoria brenner for markedsføring, og er genuint opptatt av å bygge varemerker.

Hun har en bachelorgrad Internasjonal Markedsføring og en master i Strategic Marketing Management. Hun har erfaring fra PR og som markedskoordinator.

Sander Sutcu

Sander Sutcu

Sander er analytisk til sinns, han har en mastergrad i International Business og en bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon.

Sander har utenlandserfaring fra studie og jobb i Singapore. Han har tidligere jobbet med markedsstrategi innenfor shipping og som databehandler i Apple.

Richard Bolstad

Richard Bolstad

Richard er spesielt interessert i forbrukerteknologi, og gjør et ordentlig dypdykk i materien når han først skal lære seg noe.

Han har en bachelorgrad i E-Business, og har erfaring fra egen start-up, i tillegg til salgserfaring fra blant annet HORECA-bransjen og skisenter.

Solveig Hansen

Solveig Hansen

Solveig interesserer seg for organisasjonspsykologi, og har en indre koordinator i seg.

Hun har en mastergrad i Ledelse og bachelorgrad i Reiselivsledelse, og har tidligere jobbet med administrasjon og kundebehandling.

Kontakt oss