Adite logo

Møtebooker

Kick-starte salgskarrieren?

Arbeidsgiver: Adite AS
Stillingstittel: Møtebooker B2B
Frist: Se informasjon nedenfor
Ansettelsesform: Deltid

Er du student og ønsker deg relevant salgserfaring? Vi søker deg som ønsker en spennende karrierevei.

Om Adite

Adite er et vekstselskap som består av et ungt og energisk team på 8 personer, og som søker nye kolleger til vår salgsavdeling. Vi er Norges eneste uavhengige, rådgivende konsulenter innenfor tele- og datakom, og fortsetter vårt ambisiøse prosjekt med å bygge Norges mest kompetente rådgivningsbyrå i bransjen. Vår visjon er å sørge for at alle våre kunder har en optimal tele- og datakomløsning basert på deres krav og behov. Dette er et unikt ståsted som krever nytenking og stå-på-vilje.

For å utvide teamet og utvikle selskapet søker vi nå etter engasjerte deltidsansatte som skal bidra til økt møteaktivitet i selskapet. Du vil få grundig opplæring i prospektering og møtebooking, en egenskap som er essensiell i salgsyrket. Møtene som bookes fordeles til våre rådgivende selgere og du vil også ha ansvar for oppfølging og koordinering med de som gjennomfører møtene. Dersom du trives og lykkes vil du få muligheten til å være med i kundemøter og ble en del av det rådgivende salgsteamet.

Arbeidsoppgaver

- Du får din egen portefølje av selskaper
- Kartlegging av selskaper
- Leadsgenerering
- Bearbeide og avtale møter med potensielle kunder
- Følge opp møter med kunder ved behov

Egenskaper og ferdigheter

- Du må ha stå-på-vilje
- Du må ha gjennomføringsevne
- Du må være resultatorientert
- Det er fordel å være glad i å snakke i telefonen
- Ha god muntlige og skriftlige fremstillingsevne
- Å være litt strukturert er en fordel

Vi tilbyr

- Muligheten til å lære en av de viktigste ferdighetene innenfor salg
- Mulighet for fast ansettelse etter studiene
- Få spisskompetanse innenfor tele- og datakom
- Et ungt og godt arbeidsmiljø med fokus på at alle skal lykkes
- Timelønn og en svært god provisjonsmodell

Søknader behandles fortløpende.

Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med ulrikke@adite.no eller ring 988 03 807. CV og søknad kan sendes til soknad@adite.no - vi ser frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Adite ble etablert i 2014. Vi hadde en visjon om å utfordre telekombransjen og slik bistå våre bedriftskunder i å skaffe den optimale telekomavtalen basert på deres krav og behov. Siden den gang har selskapet opplevd god vekst, både med tanke på kunder og kolleger. For å fortsette utviklingen søker vi stadig etter nye talenter som kan bidra til å bringe Adite fremover.

Kontakt oss